dissabte, 19 de setembre del 2009

Ontinyent

Urbs mínima al Palau dels Barons de Santa Bàrbara d'Ontinyent
(38º 49' 18" N; 0º 36' 31" O) (entre el 19-09 i 31-10 de 2009)

Com que avui no tinc temps per parlar del temps (del temps fotogràfic, s'entén) que és el que en realitat m'abellia, hi dedique el poc que en tinc per fer una mica d'autobombo i l'aprofite per convidar-vos (si és que podeu i voleu venir) a l'exposició Urbs mínima que inaugure avui, a les 20 hores, a l'antic palau dels Barons de Santa Bàrbara d'Ontinyent.
És aquesta la quarta entrega expositiva del treball i, donades les característiques de l'indret (quatre sales), serà la que més obra acullga de totes les que fins ara estan programades. A partir d'això voldria resaltar com de curiós resulta el fet de què el mateix treball, en funció de l'espai en què es situa, permet, si no lectures diferents, sí relacions una mica distintes entre les imatges que s'exposen. Així doncs, en cada nova exposició cal pantejar-se quasi de nou la idea, decidir l'ordre i posició de les imatges, trobar possibles lectures de la combinació d'imatges en funció de l'espai i els accesos a la sala (o les sales, com en aquest cas).
Bé el que ja us he dit: si podeu i en teniu ganes, esteu convidats a la inauguració (i vi d'honor) d'aquesta vesprada. L'exposició, per si ho voleu saber, romandrà oberta fins el proper 31 d'octubre. Com ja sabeu hi ha el llibre-catàleg Urbs mínima, editat per l'editorial Afers que recull el conjunt del treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.