dilluns, 6 de juliol del 2009

quedar-se

F. Vera: El Mareny. 1999 (de la sèrie Paisatge mínim, 1995-2000).
En arribar l'estiu, a Sueca, en creuar-te un conegut pel carrer et farà la pregunta inevitable: ja esteu quedant-vos? Qui això pregunta us demana si us heu traslladat, per passar l'estiu, "a la mar", que és com per ací denominem el que altres en diuen anar a la casa de la platja. És un costum suecà, aquest de traslladar-se set quilòmetres durant els mesos de l'estiu, cosa que algunes persones de l'interior no acaben de comprendre.
Bé, si, ja estem quedant-nos. I això ha suposat traslladar uns quants llibres (les darreres lectures pendents i algún més que cal consultar per fer determinades coses), però també tota la parafernàlia informàtica i l'equip fotogràfic per poder treballar una mica més fresc que a Sueca. Altres anys havia optat per anar i tornar tots els dies com qui va a l'oficina, però enguany he pensat que resulta més productiu treballar ací a 150 metres de la mar, ja que sempre tinc l'opció de parar una estona o anar a donar un tomb per vora mar.
El problema, però, ha estat la connexió a internet. He optat per un mòdem usb d'aquell que permeten accedir a la xarxa des de qualsevol lloc i he estat una quasi una setmana sense poder connectar-me com cal. Sembla que no han previst que un usuari de Mac es decidira per aquesta mena de servei i no ha estat fins que la meua filla ha dut el seu portàtil amb Windows que m'he pogut connectar amb condicions. Eixe ha estat el motiu del meu silenci bloguer durant una setmana.
Us deixe de moment aquesta foto ja bastant coneguda, per reproduïda, que és la única que ara tinc a mà en el lapis de memòria de clara referència marenyera i ja continuaré amb nous apunts en el propers dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.